Lidmaatschappen

Om kwaliteit te garanderen zijn wij bij verschillende organisaties aangesloten.

Wij zijn aangesloten bij:

Metaalunie

De Zwaan Metaal-Dordt B.V. is lid van de Koninklijke Metaalunie. De Metaalunie ondersteunt met een schat aan informatie zijn leden betreffende uiteenlopend kennisgebied en heeft een zeer uitgebreid netwerk van kennispartners. Tevens zijn de Metaalunievoorwaarden onze leveringsvoorwaarden. U kunt hier de voorwaarden bekijken.

Vereniging voor Thermische Spuittechnieken

De Vereniging voor Thermische Spuittechnieken (VTS) vertegenwoordigt de Nederlandse thermische spuitindustrie en heeft als doel promotie van het vakgebied en kennisoverdracht.

De Vereniging voor Thermische Spuittechnieken (VTS) is opgericht in 1970 met als doel kennisoverdracht en het promoten van de vlamspuittechniek. De vereniging telt in zijn huidige vorm 12 leden en vertegenwoordigt de Nederlandse thermische spuitindustrie. De afgevaardigden van de vlamspuitbedrijven komen bijeen om van gedachten te wisselen en om actuele ontwikkelingen te bespreken op het gebied van het vlamspuiten.

Europese Gemeenschap Thermisch Spuiten

De VTS is aangesloten bij de Europese Gemeenschap Thermisch Spuiten (GTS Europe), www.gts-ev.de. Deze in 1992 in Duitsland opgerichte organisatie kent inmiddels 192 leden. De GTS is verantwoordelijk voor de kwaliteitsnorm van de leden middels de uitgifte van het GTS Certificaat, welke na het succesvol afleggen van het GTS Examen verleend wordt. Zie onze certificaten.