De Zwaan Metaal-Dordt B.V. is een familiebedrijf opgericht in 1957 door wijlen Hr. H.J.M. van Hal. In de loop der jaren is De Zwaan Metaal-Dordt B.V. uitgegroeid tot volwaardig metalliseerbedrijf en machinefabriek. Met een team van 20 specialisten en vakmannen op verschillende vlakken zijn wij een betrouwbare leverancier voor verschillende technische toepassingen.

Ons specialisme is het aanbrengen van metallische en thermische coatings, deze ter behoeve van corrosiebestendigheid, slijtage preventie, hitteweerstand, erosiebestendigheid en elektronische isolatie. Eveneens valt maatvoering en slijtage herstel van uw kostbare onderdelen ook tot ons specialisme.

Door mee te gaan in een snel veranderende markt en technische branche hebben wij een uitgebreid machinepark opgebouwd en zijn wij in het bezit van de beste spuitinstallaties. Dit om u altijd een oplossing van hoge kwaliteit te kunnen bieden met de daarbij gewenste eisen.Op het moment dat u met een vraag of probleem zit zijn wij er om u een passende oplossing te bieden, “Let’s talk about solutions!”