Geschiedenis

De Zwaan Metaal-Dordt B.V. is een familiebedrijf opgericht in 1957 door wijlen Hr. H.J.M. van Hal.

In de loop der jaren is De Zwaan Metaal-Dordt B.V. uitgegroeid tot een volwaardig metalliseerbedrijf en machinefabriek met een team van 20 medewerkers en een betrouwbare leverancier voor een groot aantal industriële bedrijven.

De Zwaan Metaal-Dordt B.V. houdt zich bezig met thermisch spuiten, het aanbrengen van corrosiebestendige, slijtvaste, hittebestendige en erosiebestendige coatings op machineonderdelen en is bekend om haar grote kennis en ervaring op dit gebied. Door het bieden van de hoogste kwaliteit en stipte levering neemt de Zwaan Metaal-Dordt B.V. een leidende positie in op het gebied van de moderne termische spuittechnieken. Door het uitgebreide, up to date spuitequipment biedt het bedrijf een hoge mate van flexibiliteit.

In de toekomst zal de Zwaan Metaal-Dordt B.V. derhalve blijven inspelen op nieuwe ontwikkelingen en continu investeren in hightech spuitmachines, om de hechte band met haar opdrachtgevers te continueren. Bij de Zwaan Metaal-Dordt B.V. voldoet het thermisch spuiten aan strenge kwaliteitseisen.